понедељак, 18. фебруар 2008.

Последња вест

Шокантна вест за небески народ. Како јавља агенција АЦДЈ Мајка небеског народа је ухапшена. Против ње се води истрага због сумње да је проневерила љубав, а бог се љубав зове. Могла би бити испоручена. Небеском народу, лудом народу да испуни своје материнске обавезе. У саопштењу које је издао портпарол помазаног народа осимњичену треба небески народ да преузме у року од....али, изгледа небески народ неће преузети Копрос Пирамидалну Мајку. Он оставља да јој Бог суди на судњем дану.
Изгледа да је она невина и да су јој то наместили неки душмани, јер душмана има доста небески народ. Помиње се да су у игри сплеткарења Аморет и Ђаво. Испитаће се прошлост Аморета и функција његове љубавне стрелице.
Подземне криминалне радње, које су у сукобу са законом Ђавола, Сатане, су познате још од раније. Његов досије је најдебљи. Добро је познат органима гоњења. Трагично је то да је ни крив ни дужан у целу ствар умешан и Бог. а познато је да Бог откако је створио свет и небески народ, луди народ, он се не меша. Позната је његова несврстаност и немешање у унутрашње ствари других као и коегзистенција. Или, сада:лична одговорност а не колективна, толеранција итд. и сл. (...)

Одломци из књиге: Миодраг Мркић:Прилози за биографију Бога - Београд, пишчево издање, 2003, 259 стр. ; 25 цм. стр. 252 (ISBN 86-902741-5-4)

Нема коментара: